Disponibilitate:  în stoc

Preț:  34,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Carte pentru toti

Anul apariției: 2019

ISBN: 9786063341823

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura clasica

Descriere

Frank şi April Wheeler s-au considerat întotdeauna un cuplu deosebit, dar, după ce au adus pe lume doi copii, au ajuns să se împace cu o existenţă convenţională într-o suburbie din Connecticut. Tânjind după o viaţă mai puţin mărginită, April îl convinge pe Frank să se mute cu familia la Paris, dar, încet-încet, planurile şi, odată cu ele, căsnicia celor doi iau o turnură tragică.

Romanul Revolutionary Road a fost ecranizat de regizorul Sam Mendes într-un film cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet în rolurile principale. Pelicula a fost nominalizată la premiile Oscar, Globul de Aur şi BAFTA.

Un studiu remarcabil pe o temă tipic americană, aceea a individului devenit „prizonier al propriei vieţi“, o realizare cu adevărat impresionantă. Revolutionary Road spune cu sensibilitate, cu vigoare şi cu o conştiinţă acută a complexităţii şi ambiguităţii umanului o poveste mişcătoare şi fascinantă. The Atlantic Monthly


Comandă online Revolutionary Road la 34,90 lei scrisă de Richard Yates, tiparită la editura Litera face parte din colecția Carte pentru toti. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.