Disponibilitate:  în stoc

Preț:  54,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 464 pagini

ISBN: 9786068754949

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

A fost odată ca niciodată, un zeu rock care s-a îndrăgostit de o simplă muritoare.

După succesul romanelor Cum să furi o inimă cu un sărut, #1 BESTSELLER AMAZON, Vicious și Provocare, L. J. Shen oferă cititorilor o nouă serie care va frânge inimi. Trebuia să fie ușor. Eu aveam nevoie de bani. El avea nevoie de o dădacă, de cineva care să îl împiedice să tragă pe nas până la ultima suflare. Am fost aleasă special pentru el. Responsabilă. Optimistă. Caldă. Nevinovată. Partea cea mai rea este că trebuia să știu. Alex Winslow. Starul rock britanic. Sfâșietorul de inimi. Casanova cu ochi de whisky.

„Nu te apropia de diavolul cu geacă de piele. Altfel te va mânca de vie.” Și ghici ce-am făcut? Nu am ascultat. Am semnat contractul. Un turneu mondial de trei luni. Pe patru continente. Cu o sută de spectacole. Numele meu este Indigo Bellamy și mi-am vândut sufletul unui zeu tatuat. Problema este că sufletul meu nu a fost suficient pentru Alex Winslow. A vrut să-mi stăpânească și trupul. Apoi mi-a luat inima. Apoi mi-a luat totul.

„Sfâșietoare... Îți rupe sufletul”. — Diary of a book Fiend

„Fără doar și poate, acesta este romanul meu preferat cu vedete rock”. — Dirty Girl Romance Blog


Comandă online Midnight Blue la 54,90 lei scrisă de L.J. Shen, tiparită la editura Editura Epica în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.