Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  60,06 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 400 pagini

ISBN: 9786069482162

Categorii: Istorie, Carte nefolosită, Istorie antica si medievala

Descriere

Ordinul Templierilor. Între istorie și legende este o călătorie antrenantă în trecut, pendulând între mit și realitate, pornind din inima Ierusalimului și a cruciadelor, trecând prin Sudul Franței la gnostici și „perfecții” cathari, apoi prin fața Acrei cucerite, culminând cu execuția Cavalerilor sărmani ai lui Christos, odată cu arderea pe rug a lui Jacques de Molay. Drumul sinuos coboară în Parisul secolului al XVIII-lea, în momentul nașterii Francmasoneriei, izbindu-se de tumultul Revoluției Franceze și a celebrului blestem al ultimului Mare Maestru, atunci când Ludovic al XVI-lea a fost ghilotinat.

Cum a fost posibil ca un ordin format inițial din numai nouă cavaleri să capete o asemenea notorietate? Este Ordinul Templier precursorul Francmasoneriei? Este Revoluția Franceză răspunzătoare pentru împlinirea „anatemei lui Molay”? Ce rol a avut Stăreția Sionului în cristalizarea francmasoneriei europene medievale și cine este presupusul întemeietor al acesteia? Și mai ales, ce legătură au cele mai cunoscute teorii ale conspirației, mergând până la celebrul roman al lui Dan Brown, Codul lui Da Vinci?


Comandă online Ordinul Templierilor. Intre istorie si legenda la 60,06 lei scrisă de Emanuel Iavorenciuc, tiparită la editura Hyperliteratura în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ordinul Templierilor. Intre istorie si legenda nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.