Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 200 pagini

ISBN: 9786064003768

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Thriller

Descriere

Trei femei, trei vieți, trei continente. Aceeași sete de libertate. India. Smita este o paria. Visează ca fiica ei să se ridice deasupra condiției sale nefericite și să meargă la școală. Sicilia. Giulia lucrează în atelierul tatălui său. Când acesta suferă un accident, ea descoperă că afacerea familiei este pe cale să se ruineze. Canada. Sarah, avocată reputată, urmează să fie promovată la conducerea cabinetului, când află că este grav bolnavă.

Legate între ele fără să știe de ceea ce au mai intim și mai personal, Smita, Giulia și Sarah își refuză soarta și hotărăsc să lupte. Vibrând de umanitate, poveștile lor se împletesc și vorbesc despre speranță și solidaritate.

„Așa cum sugerează și titlul, în romanul lui Colombani capitolele se împletesc pentru a crea o poveste unică despre destinele a trei femei care nu se întâlnesc niciodată. Cartea vorbește și despre problemele acute ale lumii de azi, despre inegalitățile frapante, nedreptate, lipsa de compasiune.“ - Le Parisien

„Un roman impecabil construit: stilul are eleganță și claritate, cu fraze inedite, șocante.“ - bibliobs.nouvelobs.com

Laetitia Colombani este o bine-cunoscută scenaristă, regizoare și actriță. A scris și regizat lungmetrajele À la folie… pas du tout și Mes stars et moi. Trei destine împletite este primul său roman și a fost un fenomen editorial încă dinainte de apariție, drepturile de publicare fiind vândute în 28 de teritorii.

Trei destine împletite a fost recompensat în 2017 cu Prix Relay, iar în 2018 cu Globul de Cristal pentru cel mai bun roman al anului – distincție care întrunește votul jurnaliștilor culturali din Franța. S-a vândut în 325 000 de exemplare. Laetitia Colombani va scrie scenariul și va regiza adaptarea cinematografică a cărții.

„Atinge şuviţele, le aranjează, le modelează, le sculptează, într-o încercare nu de a şi le însuşi, ci mai degrabă de a le îmblânzi. Părul nu-i opune rezistenţă, se lasă domolit, cuminte şi generos. Se potriveşte încet cu ovalul chipului ei, se abandonează. Sarah îl întinde, îl mângâie, îl coafează, îl consideră aşa de cooperant, încât aproape că-i este recunoscătoare.“


Comandă online Trei destine impletite la 35,00 lei scrisă de Laetitia Colombani, tiparită la editura Trei în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.