Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  10,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 416 pagini

ISBN: 9786067587548

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihanaliza

Descriere

In aceasta carte fundamentala despre calea alchimica restabilita de C.G. Jung, étienne Perrot se apleaca asupra alchimiei traditionale, adoptand limbajul simbolului transformator, si pune in lumina „noua alchimie“.Volumul reuneste sase conferinte despre psihologia jungiana si o serie de studii rezultate in urma primului seminar public de alchimie, desfasurat in octombrie 1969 la Paris.

„Problema contrariilor, marea tema a fiecarei vieti, cea care asigura dinamica individuarii, este rezolvata de étienne asemenea lui Jung, nu prin separarea binelui de rau si aruncarea raului in flacarile iadului, ca in doctrina crestina, ci mai aproape de misticism, alchimie si hermetism, prin integrarea raului si prin «purificarea pasiva», prin generarea acelei experiente sufletesti, care pune capat tensiunii insuportabile si realizeaza «conjunctia contrariilor».“

Lavinia Barlogeanu


Comandă online Calea transformarii dupa C.G. Jung si alchimie la 10,00 lei scrisă de Etienne Perrot, tiparită la editura Nemira în anul 2016. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Calea transformarii dupa C.G. Jung si alchimie nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.