Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: ( Paperback) Young

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 512 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786068811680

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Aventura, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Al doilea volum din seria Elias și spioana Cărturarilor în ediție paperback

Elias și Laia fug ca să scape cu viață. Soldații sunt pe urmele lor în timp ce părăsesc Serra și se îndreaptă spre adâncurile Imperiului. Laia e hotărâtă să pătrundă în Închisoarea Kauf, cea mai temută temniță din ținut, ca să-și salveze fratele din mâinile căruia stă salvarea Cărturarilor. Elias e hotărât s-o ajute pe Laia, chiar dacă asta ar însemna s-o facă cu ultimele lui puteri.

Dar forțe întunecate, umane sau venite din alte sfere, li se împotrivesc. Cei doi trebuie să fie mereu cu-n pas înaintea inamicilor: cruntul Comandant, sângerosul Împărat Marcus, sadicul Gardian-șef al închisorii sau, vai!, Helene Aquilla, buna prietenă a lui Elias, care are de dus la capăt o misiune teribilă în noul ei rol de mare Sfrâncioc al Imperiului: să-i găsească pe trădătorul Elias Veturius și pe sclava Cărturăreasă care l-a ajutat să scape și... să-i omoare pe amândoi.


Comandă online Elias şi spioana Cărturarilor II. O torță în noapte | paperback la 49,00 lei scrisă de Iulia Arsintescu , Sabaa Tahir, tiparită la editura Youngart face parte din colecția ( Paperback) Young. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.