Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  59,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 160 pagini

ISBN: 9786063335211

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Povesti terapeutice

Descriere

Cu aceste 20 de povești terapeutice noi, Gilles Diederichs propune o abordare inovatoare a poveștii de seară, în timp ce explorează tema familiei care se află permanent în schimbare:

• Subiectele poveștilor sunt inspirate din viața de zi cu zi a copilului și îi permit să-și exprime sentimentele, emoțiile, întrebările și neliniștile legate de nașterea unui frățior sau a unei surioare, de dispariția cuiva apropiat, de divorțul părinților, de prima zi de școală...

• Copilul participă activ la lectură, ceea ce îi întărește legătura cu părinții. • Exercițiile de respirație, de vizualizare, precum și micile mișcări de masaj pe care le are de făcut copilul ritmează lectura, în timp ce îl ajută să se relaxeze.

• Sfârșitul poveștii este ales special pentru a-l încuraja și liniști.

Pentru a adormi netulburat, pe aripi de poezie!

GILLES DIEDERICHS este muzicoterapeut, specialist în sofrologie și relaxologie, compozitor de muzică de relaxare și autor a numeroase cărți de dezvoltare a copilului. Cu o experiență de 20 de ani în lucrul cu copiii, autorul activează în prezent, cu sprijinul Ministerului Educației, și în școlile din Franța, unde învață cadrele didactice noi tehnici și abordări în relaționarea cu elevii.


Comandă online Spune-mi o poveste. 20 de povestiri terapeutice la 59,90 lei scrisă de Gilles Diederichs , Diana Calangea, tiparită la editura Litera în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Spune-mi o poveste. 20 de povestiri terapeutice nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.