Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  33,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

ISBN: 9786069262047

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Povesti

Descriere

In aceasta poveste, Franklin nu se poate decide ce sa doneze pentru colecta de Craciun. La inceput, toate jucariile sale par prea speciale pentru a fi daruite. Cu putina inspiratie de la matusa lui, Harriet, Franklin vine in sfarsit cu darul perfect.

Franklin si cadoul de Craciun face parte din Colectia Clasica Franklin scrisa de Paulette Bourgeois si ilustrata de Brenda Clark, in traducerea Biankai Diana Gales. In toate cartile din colectie, Franklin se confrunta cu o situatie dificila din care incearca sa iasa, dar cu ajutorul parintilor, prietenilor, invatatorului si a tuturor celor cu care intra in contact, Franklin reuseste sa-si invinga temerile si sa faca fata obstacolului care ii sta in cale, invatand de fiecare data o lectie importanta. Colectia Franklin este recomandata copiilor intre 4 si 8 ani.


Comandă online Franklin si cadoul de Craciun la 33,00 lei scrisă de Paulette Bourgeois, tiparită la editura Katartis în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Franklin si cadoul de Craciun nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.