Disponibilitate:  în stoc

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2018

ISBN: 9789731621821

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Comunicare, Carte nefolosită

Descriere

Felul in care suntem, lucrurile in care credem, dar si cele care ne definesc ies in evidenta prin maniera in care comunicam. Dincolo de faptul ca este o stiinta, care poate fi asadar invatata, comunicarea este si o arta. Jim Stovall, un exceptional specialist in comunicare, considerat de Steve Forbes „unul dintre cei mai remarcabili oameni ai epocii noastre“, ne arata cum sa transformam comunicarea intr-o arma secreta, care sa ne ajute sa avem succes atat pe plan personal, cat si profesional.

Evaluarea publicului tinta si adaptarea stilului de comunicare, felul in care comunicam nonverbal, ce inseamna un stil vestimentar corespunzator, ce este ascultarea activa, cum putem crea un mediu propice comunicarii sau cum sa comunicam la sedinte ori la intalnirile de business – sunt teme explicate intr-o maniera practica in prima carte a seriei dedicate de Jim Stovall dezvoltarii personale si succesului in afaceri.


Comandă online Arta comunicarii. Avantajul tau competitiv la 35,00 lei scrisă de Jim Stovall , Ray H. Hull, tiparită la editura Amaltea în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.