Disponibilitate:  în stoc

Preț:  24,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 336 pagini

ISBN: 9786063330223

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Îndrăzneața Zoey Addler este pe punctul de a se lua la harță, din cauza unui loc de parcare, cu un agent federal. Și nu cu un agent oarecare, ci cu foarte specialul agent Dante Torelli, un bărbat elegant și dichisit, care pare mai degrabă potrivit pe copertele revistelor decât într-un birou al FBI. Însă când nepoțica ei Pete este răpită chiar de sub privirea ei, Zoey nu ezită să se repeadă în BMW-ul scump și impecabil al agentului și să pornească împreună cu acesta pe urmele răpitorilor, încercând să nu se lase bulversată de… Domnul Buze Păcătoase, după cum îl numește ea pe fermecătorul agent. Misiunea lui Dante ia o întorsătură neașteptată, astfel că se trezește ținta unei ploi de gloanțe și partener, fără voie, al unei roșcate extrem de vorbărețe. Lui îi place liniștea.

Ea nu-și poate ține o clipă gura. El preferă să meargă după niște reguli stricte. Ea nu dă doi bani pe reguli. Însă, în acest caz, contrariile fac mai mult decât doar să se atragă: se incită reciproc. Cu un ucigaș trimis pe urmele lor, Dante și Zoey vor risca totul - de dragul lor și al micuței Pete.


Comandă online Din dragoste pentru Pete la 24,90 lei scrisă de Elizabeth Hoyt, tiparită la editura Litera în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.