Disponibilitate:  nedisponibila

PreÈ›:  16,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9786068080291

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită, Literatura motivationala

Descriere

In tot ceea ce este ÅŸi ce nu este, în orice loc ÅŸi non-loc, în SpaÅ£iul Universal Infinit – aÅŸteaptă răspunsurile la toate întrebările pe care Å£i le-ai pus vreodată. Această carte din seria Sara (cartea a treia) s-a născut în acea lume în care trăieÅŸte Solomon, profesorul Sarei, în SpaÅ£iul Universal.

EÅŸti pe punctul de a te îmbarca într-o călătorie fascinantă ÅŸi uluitoare, într-o aventură către o nouă perspectivă din care poÅ£i privi această lume, inclusiv vechile maniere în care obiÅŸnuiai să te distrezi.

De aceea, aÅŸteaptă-te să experimentezi anumite percepÅ£ii noi, să te conectezi din nou cu Sinele tău invulnerabil, să înveÅ£i cum poÅ£i experimenta aventura fără a te teme de riscuri.

Invaţă cum. Oricum, totul se va termina cu bine, pentru că aÅŸa se termină întotdeauna. Nu ai cum să greÅŸeÅŸti ÅŸi nu ai cum să epuizezi aceste aventuri. Tu te poÅ£i simÅ£i bine în orice circumstanÅ£e, indiferent dacă le numeÅŸti bune sau rele. Totul este bine în această lume. Orice „accident” are o cauză. Dezirabilul poate fi găsit în indezirabil, ascuns după o mască. Tu te poÅ£i simÅ£i bine chiar dacă te simÅ£i iniÅ£ial gelos sau vinovat. Te poÅ£i simÅ£i bine chiar ÅŸi în faÅ£a morÅ£ii. De fapt, nu există moarte. Corpul tău se vindecă în mod natural. Tu poÅ£i atrage în viaÅ£a ta relaÅ£ii armonioase. Te-ai născut în această viaţă ca să fii fericit. PoÅ£i avea orice îÅ£i doreÅŸti…

Cu toÅ£ii împărtăşim aceeaÅŸi aventură planetară. Intr-un fel sau altul, noi ne-am simÅ£it atraÅŸi unii de ceilalÅ£i, iar acest moment este consecinÅ£a intenÅ£iilor ÅŸi vibraÅ£iilor noastre comune. Timp de mai bine de un deceniu, Esther ÅŸi cu mine am călătorit în peste 60 de oraÅŸe mari pe an, Å£inând seminare în faÅ£a a mii de persoane. Acestea ne-au pus orice întrebări au dorit, iar din aceste întrebări s-a născut delicioasa serie Sara. Când cartea de faţă, Sara 3, va ajunge în mâinile miilor de cititori, ea va naÅŸte noi întrebări… Spre exemplu, un profesor de la o ÅŸcoală publică din San Francisco a folosit prima carte din seria Sara ca manual ÅŸi le-a dat ca temă elevilor săi (circa 30 la număr) să ne trimită email-uri cu întrebările ÅŸi cu sugestiile lor personale referitoare la ceea ce ar dori să se întâmple în cărÅ£ile următoare din serie. (DeÅŸi la ora actuală suntem mult prea ocupaÅ£i cu angajamentele pe care le avem pentru a mai repeta experienÅ£a, la vremea aceea le-am răspuns tuturor celor 30 de elevi, dăruindu-le chiar o cărticică cu întrebările lor ÅŸi cu răspunsurile lui Solomon. Toată lumea s-a distrat la culme!!) Culmea este că deÅŸi niciunul dintre elevi nu citise încă manuscrisul cărÅ£ii Sara 3, aproape toate sugestiile lor (legate de ceea ce îÅŸi doreau să se întâmple în continuare) s-au regăsit în manuscris! Niciodată până atunci nu am fost atât de conÅŸtient de interconexiunile spirituale care ne unesc pe toÅ£i ÅŸi care ne permit să primim răspunsuri la întrebările noastre, adeseori chiar înainte de a le pune.

AÅŸa se face că ne aflăm acum unii în faÅ£a celorlalÅ£i, tu cu întrebările tale ÅŸi această carte cu răspunsurile. Ce sursă perfectă de co-creaÅ£ie! Scopul cu care a fost scris acest material a fost acela de a-Å£i amplifica ÅŸi mai mult bucuria, indiferent cât de fericit te consideri deja, precum ÅŸi de a dărui mai departe această carte celor care nu sunt încă la fel de fericiÅ£i ca ÅŸi tine.

Trăim într-o epocă în care există mai multe oportunităţi de a fi fericit decât oricând înainte în istoria cunoscută a umanităţii. Åži totuÅŸi, între miliardele de oameni care ÅŸtiu să profite de aceste oportunităţi continuă să existe mici grupuri de persoane care se cultivă unele pe altele ÅŸi care par să îÅŸi refuze orice „plăcere pământească”. Noi, ceilalÅ£i, care nu ne-am născut ÅŸi nu am fost obligaÅ£i să adoptăm aceste sisteme înguste de convingeri, putem înÅ£elege, chiar dacă nu putem accepta întotdeauna, „opÅ£iunea lor de a suferi în mod deschis”. De îndată ce începem să înÅ£elegem că „suntem întotdeauna liberi să alegem orice dorim ÅŸi că noi suntem cei care ne creăm experienÅ£a de viaţă prin alegerile pe care le facem”, devine din ce în ce mai greu să înÅ£elegem de ce există încă pe pământ atât de multă teamă, atâtea boli ÅŸi atâta durere… ÅŸi în general atâta nefericire în lumea noastră civilizată. Cu alte cuvinte, de ce trebuie să existe durere ÅŸi suferinţă în această epocă în care avem atât de multe oportunităţi de a ne simÅ£i liberi, de a creÅŸte ÅŸi de a ne bucura de viaţă?

Solomon, neverosimilul prieten al Sarei, ne învaţă că experimentarea oricărei alte vibraÅ£ii decât Bunăstarea este nenaturală. Această carte nu are alt subiect decât redescoperirea întoarcerii la o viaţă fericită, la sinele nostru natural (care este întotdeauna fericit), indiferent ce s-ar întâmpla în viaÅ£a noastră! Cartea ne învaţă să permitem fericirii să reintre în viaÅ£a noastră, iar apoi să fim un exemplu în această direcÅ£ie inclusiv pentru ceilalÅ£i ÅŸi să ne împărtăşim Bunăstarea cu ei.

Pasajul care urmează este un extras din cuvintele oferite de Solomon Sarei. Aceste cuvinte sintetizează perfect simplitatea ÅŸi claritatea acestei aventuri minunate în lumea descoperirii vieÅ£ii fericite ÅŸi împlinite pe care suntem meniÅ£i să o trăim:

Sara, ce-ar fi să îÅ£i faci din fericire principalul Å£el al vieÅ£ii? „Nimic nu este mai important decât să mă simt bine”.

Oamenii cred adeseori că nu se pot simÅ£i bine decât dacă lucrurile evoluează într-un anume fel. Când descoperă că nu au puterea de a schimba realitatea aÅŸa cum îÅŸi doresc, ei se resemnează ÅŸi trăiesc o viaţă neputincioasă ÅŸi nefericită.

Incearcă să înÅ£elegi că puterea ta constă în capacitatea ta de a percepe această realitate în aÅŸa fel încât să te simÅ£i bine. Dacă vei reuÅŸi să faci acest lucru, vei căpăta puterea de a realiza absolut orice îÅ£i vei dori.

Tot ceea ce îÅ£i doreÅŸti tu încearcă să ajungă la tine, dar tu ai datoria de a-i deschide poarta, iar acest lucru nu devine posibil decât atunci când te simÅ£i bine.

Tu trăieÅŸti într-o lume uriaşă, Sara, în care numeroÅŸi alÅ£i oameni îÅŸi doresc la rândul lor tot felul de lucruri, multe dintre ele diferite de dorinÅ£ele tale. Tu nu îi poÅ£i convinge sau obliga să fie de acord cu tine, ÅŸi nu îi poÅ£i distruge pe toÅ£i cei care nu sunt de acord cu tine. Singurul lucru care îÅ£i mai rămâne de făcut dacă doreÅŸti să duci o viaţă fericită ÅŸi împlinită este să te decizi, odată pentru totdeauna, să te simÅ£i bine cu orice preÅ£. Dacă vei practica schimbarea gândurilor tale ÅŸi focalizarea lor asupra lucrurilor care te fac să te simÅ£i bine, vei descoperi cel mai mare secret al vieÅ£ii…

Esther ÅŸi cu mine ne-am desfătat literalmente cu profunzimile „secretului vieÅ£ii” oferit Sarei de Solomon ÅŸi revelat pagină cu pagină în această a treia carte din seria Sara. Anticipăm amândoi de pe acum distracÅ£ia pe care o vei simÅ£i la rândul tău pe măsură ce vei descoperi comorile conÅ£inute în paginile acestei cărÅ£i delicioase, dar extrem de profunde.

Scopul vieÅ£ii este bucuria. Fundamentul ei este libertatea, iar consecinÅ£a ei este creÅŸterea. Sara ÅŸi prietenul ei Solomon sunt pe punctul de a adăuga un nou capitol în cartea împlinirii menirii tale în viaţă.

Åži astfel, începe o nouă aventură… aventura bucuriei.

Din inimă,
Jerry S. Hicks


Comandă online Sara, cartea a treia. O bufnita vorbitoare valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte! la 16,00 lei scrisă de JERRY HICKS , Esther Hicks, tiparită la editura Adevar divin în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Sara, cartea a treia. O bufnita vorbitoare valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte! nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.