Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  14,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9789734718733

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Fantasy

Descriere

Seria PORTALUL MAGIC

Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevarat magic: i-au facut pe foarte multi copii intre sase si doisprezece ani fie pasionati de lectura, inaripandu-le imaginatia. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns sa ocupe locul intai in topul celor mai citite carti din lume. Vandute in zeci de milioane de exemplare, aceste carti au devenit lecturi suplimentare obligatorii in cele peste 50 de tari in care au fost traduse.
Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca intr-o alta lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul sa devina ei insisi personajele unor aventuri pe parcursul carora vor intalni creaturi uimitoare, personaje si realitati din epoci istorice diferite.
Cartile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a largi cunoasterea si inteligenta copiilor, de a le oferi informatii surpinzatoare pentru ei din lumea de azi, de ieri si de maine.

#5. Codul luptatorilor Ninja
Jack si Annie sunt placut surprinsi sa constate ca a reaparut casuta din copac. Odata ajunsi in ea, dau peste un soricel pe care Annie il va boteza Aluna, dar si peste un biletel de la Morgan, in care li se cere sa gaseasca patru lucruri speciale pentru a o elibera pe bibliotecara de vraja careia ii cazuse victima. In clipa imediat urmatoare, gasesc deschisa o carte care, odata atinsa, ii va teleporta in vechea Japonie unde sunt prinsi de doi luptatori ninja si dusi intr-o pestera secreta, la maestrul acestora. Le sunt dezvaluite cele trei porunci ale codului ninja, iar daca le vor respecta, vor reusi sa se intoarca acasa.


Comandă online Codul Luptatorilor Ninja. Portalul Magic nr. 5 la 14,00 lei scrisă de Mary Pope Osborne, tiparită la editura Paralela 45 în anul 2014. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Codul Luptatorilor Ninja. Portalul Magic nr. 5 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.