Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  49,49 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 324 pagini

ISBN: 9786064305329

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Vântul prin gaura cheii este o punte perfectă între romanele patru și cinci din Seria Turnul Intunecat, o poveste despre pistolarul tânăr și pistolarul bătrân.

Roland Deschain și tovarășii lui pleacă din Orașul de Smarald, dar sunt opriți de o furtună periculoasă. La adăpost, Roland are timp să le povestească despre zilele lui de tinerețe, când a fost trimis de tatăl lui să cerceteze cazul unui metamorf criminal în orășelul Debaria.

Acolo îl ia în grijă pe Bill Streeter, un băiețel curajos, dar foarte speriat, singurul martor în viață al fărădelegilor creaturii. Ca să-l liniștească, Roland îi spune povestea „Vântul prin gaura cheii“, pe care el însuși a ascultat-o de nenumărate ori de la mama lui.

O poveste în poveste – așa se construiește întregul roman, îmbogățind, astfel, mitologia și lumea fascinantă a Turnului Întunecat.

„Un puzzle care se așază la pas alert, cuprinzând aventurile unui pistolar tânăr, vârcolaci și o narațiune convingătoare.“
Shortlist


Comandă online Vantul prin gaura cheii. Seria Turnul Intunecat la 49,49 lei scrisă de Stephen King , Ruxandra Toma, tiparită la editura Nemira în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Vantul prin gaura cheii. Seria Turnul Intunecat nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.