Disponibilitate:  în stoc

Preț:  260,57 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti politiste

Descriere

Fantome care n-au existat niciodată. Soldații umbrelor. Detașamente inexistente. Înainte, mereu înainte. Împotriva vântului. Împotriva tuturor și a propriilor trupuri. Cameleoni.
Dincolo de lege, dincolo de moralitate, s-au adaptat și-au supraviețuit, indiferent de circumstanțe. Alina Marinescu și Alex Therein n-au încredere în nimeni, doar în ei înșiși. Au uitat cine sunt, mulându-se mai degrabă pe o multitudine de alias-uri false decât pe propriile identități. Antrenați pentru a deveni unii dintre cei mai periculoși asasini din lume, Alina și Alex sunt mai degrabă niște fantome în lumea întunecată a spionajului. Contestabilitatea nu este necesară, din moment ce nu există nimic care să poată fi negat. Organizația Elite nici măcar nu există. Într-o existență în care încrederea este egală cu slăbiciunea și onestitatea cu naivitatea, violența devine deja o rutină. Iubirea reprezintă o dilemă cu un potențial letal și nu toți cei implicați îi pot supraviețui.

„Seria Alina Marinescu poate reprezenta oricând un scenariu de film. Este foarte bine structurată, dialogată, situațiile sunt montate, gândite vizual, întâmpinând dorința cititorului de-a proiecta în fața sa fără un efort prea mare imaginea desprinsă de filă.”


Comandă online Pachet complet Seria Alina Marinescu: 1. Asasin la feminin; 2. Identitati secrete; 3. Balanta puterii; 4. Bariere de fum; 5. Abis; 6. Recviem pentru un asasin la 260,57 lei scrisă de Monica Ramirez, tiparită la editura Up în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.