Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 690 pagini

ISBN: 9786069100875

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Informatii / Spionaj

Descriere

GCHQ, succesorul faimoasei organizaţii de spargere a codurilor pe timp de război de la Bletchley Park, este cel mai mare şi mai misterios serviciu de informaţii din Marea Britanie. Cu toate acestea, nu ştim aproape nimic despre el.
În această carte revoluţionară – prima istorie a organizaţiei publicată vreodată – expertul în servicii secrete Richard Aldrich urmăreşte evoluţia GCHQ de la o operaţiune de spargere a codurilor din timpul războiului, condusă dintr-un conac de ţară din Buckinghamshire, la una dintre cele mai mari şi mai influente agenţii de spionaj din lume.
Înţesată cu poveşti dramatice de spionaj – misiuni secrete ale submarinelor, tuneluri ascunse pentru interceptarea telefoanelor şi agenţi sovietici infiltraţi – GCHQ explorează totodată rolul organizaţiei în abordarea unora dintre cele mai tulburătoare teme ale timpurilor noastre: al-Qaeda, terorismul cibernetic, dreptul la intimitate şi supravegherea electronică. Revelatoare şi scrisă cu măiestrie, această carte este veriga crucială care lipsea din istoria serviciilor secrete britanice.

„O relatare completă, care te prinde în mrejele ei.”
Daily Telegraph

„Foarte interesant de citit... [Aldrich] schiţează imaginea de ansamblu, dar introduce în ea şi detalii fascinante.”
Literary Review

„Îmbină cu abilitate dimensiunile personală, politică, militară şi tehnologică ale spionajului electronic.”
The Economist


Comandă online GCHQ. Povestea necenzurata a celei mai secrete agentii de informatii din Marea Britanie la 49,90 lei scrisă de Richard J. Aldrich, tiparită la editura Meteor Press în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.