Disponibilitate:  în stoc

Preț:  44,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: -

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 416 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734671151

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Jurnale / Corespondenta, Biografii / Memorialistica

Descriere

Traducere de Mihaela Negrilă

Bestseller internaţional, nominalizat la Premiul Pulitzer, cartea a fost ecranizată în 1991, cu Sally Field şi Alfred Molina în rolurile principale.

În avionul care o duce la Teheran – împreună cu soţul ei de origine iraniană, Moody, şi cu fiica sa de patru ani, Mahtob – pentru o vacanţă de două săptămîni, Betty are sentimentul că a făcut o greşeală ireparabilă. Cîteva zile mai tîrziu, viaţa ei devine un coşmar: Moody se transformă într-un temnicer, ţinîndu-le prizoniere într-o ţară unde femeile sînt aproape sclave, iar americanii sînt dispreţuiţi. Betty nu-şi mai doreşte decît să se întoarcă amîndouă acasă, în Statele Unite, să părăsească această ţară sfîşiată de război şi tradiţii arhaice, o lume haotică, în care femeile trebuie să îndure fel de fel de umilinţe. O poveste adevărată şi fascinantă despre dragoste maternă, disperare şi curaj pe fundalul unei situaţii politice de criză.

„O dramă emoţionantă, fascinantă, tulburătoare.” (The New York Times Book Review)


Comandă online Numai cu fiica mea la 44,95 lei scrisă de Betty Mahmoody , William Hoffer, tiparită la editura Polirom face parte din colecția -. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.