Disponibilitate:  în stoc

Preț:  32,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 216 pagini

ISBN: 9789736897337

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

In toate poveştile de dragoste există intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că poveştile de dragoste conţin toate tainele lumii. Ce se intimplă insă atunci cind timiditatea impiedică o dragoste adolescentină să inflorească? åži ce se intimplă cind, unsprezece ani mai tirziu, destinul ii reuneşte pe indrăgostiţi?
Intre timp, pe ea viaţa a invăţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. Iar el a devenit un chipeş indrumător spiritual - cu reputaţia că poate infăptui miracole - care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare.
Impreună, ei fac o călătorie care la inceput este plină de greutăţi, sentimentele de vinovăţie şi resentimentele ieşind la suprafaţă după atiţia ani. Dar lingă riul Piedra, intr-un sătuc din Pirineii francezi, stau de vorbă despre marile intrebări ale vieţii şi reconsideră relaţia specială dintre ei.
La riul Piedra am şezut şi am plins este un roman incintător, cu o naraţiune poetică şi transcendentă care reflectă toate tainele dragostei şi ale vieţii.


Comandă online La raul Piedra am sezut si am plins la 32,00 lei scrisă de Paulo Coelho, tiparită la editura Humanitas Fiction în anul 2014. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.