Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  94,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 824 pagini

ISBN: 9786067500301

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Sunt 43 de ani de la prima ediție a acestei lucrări care, ajunsă acum la cea de-a XV-a, a urmărit cu atenție, a consemnat cu acribie, a oferit explicații pentru toate modificările din lumea noastră. Aceasta înseamnă o medie de sub trei ani între două ediții succesive. Ceea ce indică, pe de o parte, că această carte și-a câștigat un binemeritat prestigiu, transmis de la o generație la alta (cum o dovedesc cele peste 500 000 de exemplare difuzate până în prezent), iar, pe de altă parte, că a existat și există la noi un public cititor dornic de informare, încrezător în virtuțile unei enciclopedii riguroase.

Chiar dacă astăzi sursele s-au înmulțit exponențial, chiar dacă internetul pare a aduce întreaga lume doar la un click distanță, cum se tot repetă. Lucrurile sunt și nu sunt chiar așa. Căci o enciclopedie adevărată, precum cea de față, nu este o colecție plată, informă, de date, strânse de oriunde. Informațiile sunt preluatedin cele mai prestigioase și de încredere surse și prelucrate, sistematizate, corelate, astfel încât, împreună, să alcătuiască un tablou cu putere explicativă atât pentru fiecare dintre cele 195 entități statale existente astăzi.

Acad. Mircea Malița, Cuvânt-înainte la a XV-a ediție

Cartea contine 390 hărţi, drapele, imagini capitale, hărți continente color.

Format 17 x 24 cm.


Comandă online Enciclopedia statelor lumii. Editia a XV-a, 2018 la 94,99 lei scrisă de SILVIU NEGUT , Horia C. Matei , Ion Nicolae, tiparită la editura Meronia în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Enciclopedia statelor lumii. Editia a XV-a, 2018 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.