Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  36,30 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 262 pagini

ISBN: 9786060034599

Categorii: Carte Școlară, Examene si concursuri, Carte nefolosită

Descriere

Lucrarea propune o metodă rapidă şi eficientă de pregătire a eseului structurat, subiectul cu cea mai mare complexitate din cadrul probei scrise de limba şi literatura română a examenului de bacalaureat. Ca să asimileze cât mai multe informaţii, corect şi intr-un timp cât mai scurt, candidaţii trebuie să parcurgă două etape, concretizate în:
1. planul eseului, în care sunt sistematizate cele mai importante idei ce trebuie abordate;
2. eseul propriu-zis, în care sunt dezvoltate ideile din plan, respectând cele patru repere obligatorii din cerinţa subiectului.

Materia pentru examen este, astfel, pusă la dispoziţia elevilor într-o formă esenţializată, organizată şi accesibilă, ideală pentru recapitularea cunoştinţelor şi pentru fixarea celor mai importante repere de alcătuire a eseului.


Comandă online Eseul - Varianta rapida de pregatire pentru bacalaureat. Literatura romana la 36,30 lei scrisă de Liliana Paicu , Marilena Lascar, tiparită la editura Art Klett în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Eseul - Varianta rapida de pregatire pentru bacalaureat. Literatura romana nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.