Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 68 pagini

ISBN: 9786068714257

Descriere

Ghicitoarea este o creație literară, în special în versuri, concepută ca o enigmă. Ea descrie, în termeni metaforici, o ființă, un obiect sau un fenomen, ce urmează a fi identificate prin inducție și deducție.

Copiii le preferă ca modalități de cunoaștere, reactualizare și consolidare a cunoștințelor, pentru că ghicitorile creează momente de suspans și relaxare în procesul învățării.

Dezlegarea ghicitorilor presupune exersarea operațiunilor gândirii, respectiv analiza și sinteza, comparația, abstractizarea și generalizarea, inducția și deducția.

în acest plăcut efort al ghicirii, copiii își dezvoltă și atenția, răbdarea, perseverența, imaginația, simțul umorului, creativitatea etc.

Autoarea invită copiii, părinții, bunicii, educatorii să călătorească împreună în lumea enigmatică și fascinantă a ghicitorilor!

Format A4

Contine 300 de ghicitori si ilustratii color


Comandă online Ghicitori hazlii, grupate pe categorii scrisă de Tatiana Tapalaga, tiparită la editura Lizuka Educativ în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ghicitori hazlii, grupate pe categorii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.