Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

ISBN: 9786068620640

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Povesti

Descriere

In Jim Năsturel și Lukas, mecanicul de locomotivă, roman-cheie pentru literatura germană, Michael Ende propune formula ideală a romanului pentru copii: fantezie debordantă împletită cu umor abundent.

Jim Năsturel ajunge pe minuscula insulă Lummerland (cu o populaţie de doar patru locuitori) prin intermediul unui pachet misterios.

Insă, din cauza „aglomeraţiei“ din mica lor ţară, mecanicul Lukas se vede nevoit să-l ia pe Jim şi, la cârma fantasticei sale locomotive Emma, pornesc într-o călătorie prin ţinuturi bizare, unde întâlnesc personaje memorabile: Uriaşul Părelnic, dragonul-pe-jumătate sau bonzii de la castelul din Mandala, care se aruncă pe burtă ori de câte ori îşi salută suveranul.

Ca în toate poveştile, există şi o prinţesă care trebuie salvată: micuţa Li Si, fiica deşteaptă foc a Impăratului Mandalei.

""


Comandă online Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva la 25,50 lei scrisă de Michael Ende, tiparită la editura Arthur în anul 2015. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.