Disponibilitate:  în stoc

Preț:  19,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Itinerarii spirituale

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786068434681

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Povesti ilustrate, Povesti, Carte nefolosită, Carti pentru copii, Basme / Povesti, Cărți pentru copii, Literatura

Descriere

Poveste clasică

„Neghiniță” este o fermecătoare poveste semnată de Barbu Ștefănescu Delavrancea. Poate fi o amintire de neuitat pentru copiii care o descoperă singuri, în timp ce învață să citească.

O babă și un moșneag își duceau bătrânețile în așa de cruntă singurătate încât și-ar fi dorit un copil cât de mic, chiar cât o sămânță de neghină. Rugămintea le-a fost ascultată și le-a ieșit în cale Neghiniță, frumos ca o piatră scumpă, cu ochii ca două scântei albastre și mâinile și picioarele ca niște firișoare de păianjen. Năstrușnic din fire, Neghiniță a făcut ce-a făcut și a ajuns la curtea împărătească. Aici, l-a cucerit pe împărat cu darul lui special de a citi gândurile, iar împăratul a pus să i se facă micuțului o casă numai și numai din aur, cât nuca de mare. Abia acum încep năzdrăvăniile lui Neghiniță…

„Neghiniță” face parte din colecția Biblioteca din ghiozdan, care reunește cele mai îndrăgite povești din programa școlară sau de pe lista de lecturi suplimentare pentru învățământul primar. Cărțile sunt scrise cu caractere mari și presărate cu ilustrații minunate.


Comandă online Neghiniţă la 19,90 lei scrisă de Barbu Stefanescu Delavrancea , Barbu tefnescu Delavrancea, tiparită la editura Galaxia Copiilor face parte din colecția Itinerarii spirituale. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.