Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: Proof of Heaven

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Trebuie sa stii

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 192 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786068309262

Categorii: Neuropsihologie, Psihologie, Psihologie, Carte nefolosită, Neuropsihologie, Religie / Spiritualitate

Descriere

O carte revoluţionară. lectura ei vă va schimba viaţa!
Doctorul Eben Alexander este dovada vie a vieţii de după viaţă.


UN OM DE ȘTIINȚĂ ADUCE DOVADA LUMII DE DINCOLO

Creierul doctorului Eben Alexander a fost atacat de o boală extrem de rară. Timp de şapte zile s-a aflat în comă. Apoi, tocmai când doctorii se gândeau să întrerupă tratamentul, ochii bolnavului s-au deschis brusc. Se întorsese în lumea aceasta.
Însănătoşirea lui Alexander este un miracol medical. Dar adevăratul miracol al poveştii sale se află altundeva. Cât timp corpul lui a zăcut în comă, Alexander a călătorit dincolo de această lume şi a întâlnit o fiinţă angelică. Aceasta l-a călăuzit în cele mai depărtate tărâmuri ale existenţei superfizice. Acolo s-a întâlnit şi a vorbit cu sursa Divină a universului însuşi. Înainte de această călătorie, el nu găsea împăcare între cunoştinţele de neurochirurg şi credinţa în ceruri, Dumnezeu sau suflet. Astăzi, Alexander este convins că adevărata sănătate nu poate fi dobândită decât atunci când realizăm că Dumnezeu şi sufletul sunt reale şi că moartea nu reprezintă sfârşitul existenţei personale, ci doar o tranziţie.

Dr. Raymond Moody Jr. este autorul cărţii Viaţa de după viaţă

Dr. Eben Alexander a fost în ultimii 25 de ani neurochirurg universitar, lucrând timp de 15 ani la Brigham & Women şi la Spitalul pentru copii din Boston al Facultăţii de Medicină Harvard.
Îl puteţi vizita la www.lifebeyonddeath.net.


Comandă online Dovada lumii de dincolo. ADUSĂ DE UN NEUROCHIRURG la 35,00 lei Proof of Heaven scrisă de Dr. Eben Alexander Constantin Dumitru-Palcus. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Dovada lumii de dincolo. ADUSĂ DE UN NEUROCHIRURG nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.