Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  43,89 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Micul Atelier

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 56 pagini

ISBN: 9786067870404

Categorii: Arte plastice, Artă și Fotografie, Desen, Arta / Fotografie, Carte nefolosită, Arte plastice

Descriere

Desenul stă la baza tuturor genurilor artelor plastice şi urmăreşte întregul proces al cunoaşterii, de la imagine până la lucrarea finită. în această idee, scopul acestei cărţi este să ne alunge teama faţă de coala albă, să ne încurajeze să dăm formă propriilor idei prin desen.
Astfel, cititorul este informat, pas cu pas, care sunt materialele şi instrumentele de care are nevoie pentru realizarea unui desen, cum se pregăteşte un model, în ce constă compoziţia, cum se obţin corpurile de rotaţie, în ce mod se reprezintă umbrele într-un desen, ce înseamnă o natură statică şi cum poate fi aceasta redată.
După ce instruirea a fost însuşită şi desenul a fost realizat, artistului în devenire i se dezvăluie cum se confecţionează un paspartu, care să-l ajute să-şi păstreze lucrările intacte peste ani, precum şi care sunt reperele în analizarea plastică a unui tablou.
La final este anexat un mic dicţionar de termeni de specialitate, menit să-l ajute pe cititor în înţelegerea noţiunilor prezentate în carte.


Comandă online Bazele desenului la 43,89 lei scrisă de Drabant Andras, tiparită la editura Casa face parte din colecția Micul Atelier. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Bazele desenului nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.