Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  108,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: SOS

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 271 pagini

ISBN: 9789731816456

Categorii: Psihologia copilului, Psihologie, Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia copilului

Descriere

Scopul acestei carti este acela de a ajuta părinţii să devină mai eficienti in gestionarea emotiilor si a comportamentelor problematice ale copiilor şi pe copii să devină mai competenţi şi mai bine adaptaţi la realitatea cotidiană. SOS Ajutor pentru părinţi este un program de educaţie parentală adresat copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 12. Este recomandat şi utilizat la nivel internaţional de către psihologi, pediatri, psihiatri, profesori şi alţi profesionişti, precum şi de către părinţi. SOS Ajutor pentru părinţi vă învaţă peste 20 de metode de management al comportamentului şi oferă cele mai bune sugestii pentru aplicarea acestora.

Metodele validate de ajutorare a copiilor care au ca scop modificarea comportamentelor problematice se bazează pe studii ştiinţifice realizate în întreaga lume. Metodele descrise în această lucrare sunt multiculturale, putând fi puse în aplicare de părinţi ce provin din
diverse medii culturale şi socio-economice.

SOS Ajutor pentru părinţi s-a bucurat de un succes imens şi de un feedback pozitiv din partea miilor de părinţi şi de profesionişti care au utilizat-o din momentul apariţiei primei ediţii în 1985. în momentul de faţă, un număr impresionant de părinţi din diverse medii culturale din SUA şi din întreaga lume folosesc programul parental SOS.


Comandă online SOS Ajutor pentru parinti: Ghid practic de rezolvare a problemelor comportamentale ale copiilor, Editia a II-a la 108,90 lei scrisă de Lynn Clark Iulia Kirschner, tiparită la editura Romanian Psychological Testing Services. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul SOS Ajutor pentru parinti: Ghid practic de rezolvare a problemelor comportamentale ale copiilor, Editia a II-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.