Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Saptamana Financiara

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 237 pagini

Categorii: Dezvaluiri si documente, Diverse

Descriere

Thomas Becket, Grigori Rasputin, Abraham Lincoln, Franz Ferdinand, John F. Kennedy, Che Guevara, Martin Luther King... descoperiţi povestea a 25 de asasinate care au schimbat pentru totdeauna istoria lumii. De la înjunghierea lui Iulius Caesar, din anul 44 î.Hr., în plin Senat roman, până la împuşcarea Indirei Gandhi, în 1984, de către doi membri ai propriei gărzi personale, volumul de faţă analizează în detaliu atât evenimentele care au condus la fiecare asasinat în parte şi întâmplarea în sine, cât şi consecinţele acestor acţiuni violente. Relatările obiective sunt susținute grafic de nenumărate ilustrații elocvente.

Asasini şi asasinate reprezintă o analiză tulburătoare a intrigilor care au condus la moartea tragică a unora dintre cele mai marcante figuri ale istoriei.


Comandă online Asasini si asasinate care au schimbat istoria lumii (editie de lux) la 19,00 lei scrisă de Paul Donnelley, tiparită la editura Litera face parte din colecția Saptamana Financiara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Asasini si asasinate care au schimbat istoria lumii (editie de lux) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.