Disponibilitate:  în stoc

Preț:  29,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 276 pagini

ISBN: 9789734619597

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura engleza, Literatura universala, Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Celebrul roman Minunata lume noua (1932) porneste de la ideea unei societati distopice care, pentru a-si controla cetatenii, recurge la orice subterfugiu: de la transformarea rasei umane si manipularea ei genetica, pina la mascarea minciunii in adevar absolut. Rezultatul este o combinatie de realitati orwelliene si scene din cel mai pur SF, in care cartile sint arse si singura cultura acceptata sint preceptele unui conducator megaloman, in care aparitia unei editii de Opere complete de William Shakespeare poate duce la rasturnarea unui regim absurd, in care oamenii sint conceputi in imense incuba­toare, iar cei neatinsi inca de morbul acestei „civilizatii“ sint izolati in rezervatii.


Comandă online Minunata lume noua (editie de buzunar) la 29,95 lei scrisă de Aldous Huxley, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Top 10+. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.