Disponibilitate:  în stoc

Preț:  23,64 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Informare

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 220 pagini

ISBN: 9789737484574

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Afaceri / Economie / Bani, Carte nefolosită, Relatii economice internationale

Descriere

Lucrarea de faţă introduce cititorul în problemele pe care China contemporană le pune astăzi lumii întregi. Dezvoltarea fără precedent din ultimii ani a avut efecte diverse pe plan mondial, China ajungând a doua putere economică a lumii, depăşind Japonia şi ameninţând poziţia de lider a Statelor Unite ale Americii. Autorul trage un puternic semnal de alarmă în legătură cu metodele prin care China a atins această imensă putere economică, metode care nu sunt agreate şi folosite de restul ţărilor dezvoltate.

„Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu dezastrele ecologice, criza resurselor naturale şi problemele demografice ale Chinei, cartea aceasta va fi o excelentă sursă de informaţii”.
Asia Times

„Peter Navarro este la fel de important în problematica actuală a Chinei cum este Al Gore pentru cea a schimbărilor climatice. Această carte trage un semnal de alarmă pe care nu-l veţi putea ignora”.
Stuart L. Hart, Cornell University


Comandă online China. Razboaiele care vor veni la 23,64 lei scrisă de Peter Navarro, tiparită la editura Niculescu face parte din colecția Informare. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.