Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Thriller

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 498 pagini

ISBN: 978-973-675-821-8

Categorii: Thriller, Beletristică și critică

Descriere

O comoară pierdută de secole... un milionar urmându-şi destinul... Sam şi Remi Fargo sunt pe cale să descopere misterul amândurora.

în anul 1800, traversând cu armata Alpii Pennini, Napoleon descoperă întâmplător o comoară pierdută în războaiele greco-persane. Neputând să o transporte, îi marchează locul pe o hartă cifrată pe etichetele a douăsprezece sticle de vin rar. Odată cu moartea lui Napoleon, comoara dispare iarăşi. Până în zilele noastre, când soţii Sam şi Remi Fargo, vânători de comori, găsesc în mlaştinile din Maryland un submarin german din al Doilea Război Mondial. înăuntru - surpriză! - o sticlă din colecţia lui Napoleon. Fascinaţi, cei doi se decid să le caute şi pe celelalte. Dar nu sunt singurii pe urmele comorii. Hadeon Bondaruk, un milionar jumătate rus, jumătate persan, vrea tezaurul, cu orice preţ.

Un thriller care te ţine cu sufletul la gură, o nouă serie de aventuri, de la maestrul suspansului, Clive Cussler!


Cărţile lui Cussler sunt publicate în peste patruzeci de limbi, în mai bine de o sută de ţări ale lumii.

“Aurul spartanilor este lectură obligatorie dacă îţi plac thrillerele cu vânători de comori şi mistere. Prima carte din Aventurile soţilor Fargo, scrisă de Cussler împreună cu Blackwood, anunţă fără urmă de îndoială una dintre cele mai populare serii ale genului.” – Bookreporter


Comandă online Aurul spartanilor la 12,90 lei scrisă de Clive Cussler , Grant Blackwood, tiparită la editura Litera face parte din colecția Thriller. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Aurul spartanilor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.