Biciul lui Dumnezeu

Titlu original: The Scourge of God

Autor(i):

Editura:

Colectia: Suspans

Anul aparitiei: 2010

Nr. pagini: 528 pagini

ISBN: 9786068073224

Categorii: Beletristica si critica

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Anul 450 D.Hr…

De douasprezece secole, Roma stapaneste intreaga lume civilizata. Dar profetiile si legendele prevestesc prabusirea Imperiului peste numai trei ani. In pusta, Atilla Hunul aduna cea mai amenintatoare armata dintre toate cele pe care le-a avut Roma de infruntat vreodata. In urma ororii dezlantuite de hoardele barbare, Atilla primeste supranumele Biciul lui Dumnezeu.

Capeteniile romane…

Sunt in pragul disperarii. Crezand ca au atras in complotul de asasinare pe unul dintre capitanii lui Atilla, ii trimit conducatorului barbar o solie ticaloasa. Insa chiar inainte de a deveni prizonierul hunilor, secretarul imperial Jonas Alabanda isi da seama ca romanii sunt adevarata victima a tradarii. Alaturi de o frumoasa prizoniera romana si de un aliat imprevizibil, Jonas trebuie sa isi puna la bataie toate abilitatile de razboinic si diplomat ca sa poata evada, în dorinta sa de a salva Imperiul.

"O carte minunata, cu personaje puternice si convingatoare… Descrierile campului de batalie sunt atat de vii, incat simti praful cum se ridica, auzi sabiile lovindu-se si vezi armasarii cabrati în lupta." - Library Journal