Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  59,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Biblioteca de psihanaliza

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 368 pagini

ISBN: 9789737073426

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihanaliza

Descriere

Publicate acum pentru prima dată în limba română, eseurile dedicate de Freud tehnicii psihanalizei oferă o viziune de ansamblu asupra evoluţiei modalităţilor de atingere a inconştientului într-o terapie psihanalitică. Teme inevitabile ale psihanalizei, cum ar fi interpretarea viselor, psihanaliza sălbatică şi dezavantajele ei terapeutice, transferul şi dinamica transferului, iubirea de transfer, cu tentaţiile şi capcanele ei, analiza practicată de nemedici, caracterul terminabil sau interminabil al analizei, sunt abordate de întemeietorul psihanalizei într-o manieră recunoscută pentru profunzime, libertate de spirit şi virtuţi literare.
Cartea se adresează nu numai psihanaliştilor şi psihoterapeuţilor ci şi tuturor acelora care doresc să afle de la sursă cum se desfăşoară o psihanaliză.


Comandă online Opere Esentiale, vol. 11 - Tehnica psihanalizei la 59,00 lei scrisă de Sigmund Freud, tiparită la editura Trei face parte din colecția Biblioteca de psihanaliza. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.