Disponibilitate:  în stoc

Preț:  10,15 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 112 pagini

ISBN: 18440428

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Invatamant superior, Învățamânt - Educație, Niveluri educationale, Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale

Descriere

Descriere
Care sunt ultimele informatii despre invatamantul superior romanesc? Ce inseamna studii de licenta? Ce oportunitati imi ofera viata de student? Pot beneficia de bursa? Ce inseamna mai precis cariera? De ce e bine sa-mi caut un job potrivit pe durata studiilor? Sunt multe intrebari si tot atatea raspunsuri pe care publicatia “Universitatea - ghidul viitorului student - Admiterea 2008 in invatamantul superior romanesc” incearca sa le ofere.
Continut Publicatia contine 4 sectiuni:
Organizare invatamant: structura sistemului de invatamant superior romanesc pe 3 cicluri universitare (licenta, masterat, doctorat) si modificarile prin care trece acesta.
Facilitati studenti: drepturile si oportunitatile conferite de statutul de student, burse, subventii, programe de studiu. Info admitere 2008: reteaua nationala de institutii de invatamant superior si criteriile specifice de organizare a admiterii 2008. Criteriile de organizare a admiterii 2008 sunt prezentate pentru un numar de 28 universitati de stat si particulare din Alba Iulia, Arad, Bacau, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Lugoj, Petrosani, Resita, Suceava, Targu Mures, Timisoara. Cariera: sfaturi oferite de specialisti in resurse umane despre autocunoastere, cariera si planificarea carierei.


Comandă online Universitatea - ghidul viitorului student - Admiterea 2008 in invatamantul superior (anul IV, numarul 4) la 10,15 lei, tiparită la editura Ginger Group în anul 2008 cu un număr de 112 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.