Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  58,87 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  58,87 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Bios

Anul apariției: 2007

Nr. pagini: 658 pagini

ISBN: 9789738953376

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Apicultura, Agricultura, Diverse, Știința și Tehnică, Stiinta / Tehnica, Carte nefolosită, Agricultura

Descriere

Apicultura s-a impus prin rafinamentul si calitatea produselor sale folosite pentru hrana si sanatatea omului, dar mai ales ca veriga importanta a lantului trofic sol-planta-albina-produs apicol-om. Albinele contribuie la marirea productiilor vegetale prin actiunea de polenizare, fiind în acelasi timp un adevarat barometru al echilibrului ecologic în natura. Prin elaborarea acestui material avem intentia de a atrage atentia si interesul tuturor celor care iubesc albinele sau au legaturi cu productia agricola, biologia si apiterapia.
Dupa opinia autorilor si nu numai, cunostintele despre apicultura sunt transmise în scoala româneasca doar în mod sporadic si numai acolo unde exista oameni care iubesc aceasta îndeletnicire de crestere a albinelor. Apicultura trebuie integrata ca factor de productie si de echilibru biologic si apreciata la adevarata ei valoare, mai ales de cei în masura sa ia decizii.

""


Comandă online Apicultura la 58,87 lei scrisă de C. Vornicu , Stefan Lazar, tiparită la editura Alfa face parte din colecția Bios. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.