Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2007

Nr. pagini: 256 pagini

Categorii: Hardware, Calculatoare / IT

Descriere

Aceasta carte accesibila, usor de citit, scrisa de Steve Bass -expertul publicatiei PC World- acopera întreg universul micilor diavoli si monstruleti ai calculatorului, oferind solutii pentru orice, de la defectiunile Windows-ului si pana la browsere care nu îsi fac treaba. Aceste trucuri si indicatii sunt prezentate pe scurt, pentru o lecturare facila si o întelegere rapida a acestora. în cazul în care calculatorul v-a dat de furca (avem ridicate cateva miliarde de maini?), atunci aceasta carte este pentru dumneavoastra.
Continand peste 150 de noi indicatii si prezentand peste 150 de fisiere descarcabile, Solutii pentru probleme cauzate de calculator reprezinta solutia rapida si eficienta pentru îndepartarea durerilor cauzate de calculatorul personal.
Cartea este structurata în 7 capitole: Probleme cauzate de posta electronica, Probleme cauzate de sistemul de operare Windows, Probleme cauzate de Internet, Probleme cauzate de Microsoft Office, Probleme cauzate de Windows Explorer, Probleme cauzate de muzica, video si CD, Probleme cauzate de hardware; cuprinde, de asemenea, si un Index final.
Printre subiectele acoperite: - Castigarea „luptei” cu pachetele de corectare a erorilor de cod din Windows! - Securitatea si functionarea la parametrii optimi a retelei wireless - Crearea unei “armonii” între Windows si programele iTunes si iPod - Folosirea unor metode mai bune pentru lucrul cu Word, Excel si PowerPoint - Exploatarea la maxim a resurselor puse la dispozitie de Gmail - Castigarea „bataliei” cu hardware-ul! „Trezirea” modem-ului, „îmblanzirea” laptop-ului, “salvarea” retelei, “randuirea” cablurilor.
Steve Bass este un experimentat autor de editoriale, expert al publicatiei PC World si autorul rubricii “Home Office” si a multor articole de tip how-to. Este fondatorul grupului de utilizatori Pasadena IBM si cofondator al Asociatiei de Grupuri de Utilizatori ai Calculatorului Personal. Hobby-ul lui cel mai îndragit consta în testarea “explozibililor” de mica putere pe calculatorul personal.


Comandă online SOLUTII PENTRU PROBLEMELE CAUZATE DE CALCULATOR la 9,90 lei scrisă de Steve Bass, tiparită la editura ALL în anul 2007. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul SOLUTII PENTRU PROBLEMELE CAUZATE DE CALCULATOR nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.