Casa de lut, Volumul I - Tarina

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Anul aparitiei: 1993

Nr. pagini: 364 pagini

Categorii: Beletristica si critica, Carti celebre / Clasici ai literaturii universale

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Desi au trecut mai bine de 60 de ani de cand acest remarcabil roman a castigat Premiul Pulitzer, si-a pastrat popularitatea devenind unul dintre marile romane ale literaturii clasice moderne. „Pot sa scriu doar despre ceea ce cunosc si nu cunosc altceva decat China, pentru ca totdeauna am trait acolo” scria Pearl S. Buck.
In „Pamant bun” autoarea prezinta o imagine vie a ceea ce era China in timpul domniei ultimului imparat, ca si marile framantari politice si sociale ale secolului XX.
Aceasta poveste clasica, emotionanta a onestului fermier Wang Lung si a devotatei sale sotii constituie o lectura necesara pentru cei care vor sa cunoasca profundele schimbari petrecute in viata poporului chinez in secolul trecut.
Castigatoare a Premiului Nobel pentru literatura, Pearl S. Buck realizeaza o prezentare a ciclului complet al vietii cu spaimele, pasiunile, ambitiile si bucuriile ei. Acest roman, apreciat de milioane de cititori este povestea universala a destinului uman.
„Fiii” si „Casa invrajbita”, sunt doua romane remarcabile care continua trilogia CASA DE LUT in aceeasi maniera literara, constituind o imagine memorabila a unei tari si a unei civilizatii.