Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Teste inteligenta

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 216 pagini

ISBN: 9789737286802

Categorii: Teste psihologice, Psihologie, Dezvoltare personala, Psihologie, Carte nefolosită, Teste psihologice

Descriere

Aceasta carte cuprinde 40 de teste psihometrice absolut noi si doua teste de inteligenta. Testele psihometrice acopera subiecte variate ca asumarea riscurilor, rolul de conducator, optimismul, agresivitatea, tactul, ambitia, toleranta si imaginatia. Sunt incluse aproximativ 1000 de intrebari individuale, raspunsurile si punctajele pentru toate testele.

Cartea de fata este adecvata pentru toate persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani care doresc sa se supuna testelor si sunt de asemenea excelente pentru pregatirea interviurilor de angajare.""


Comandă online Teste psihometrice. 1000 de modalitati pentru a va evolua personalitatea, creativitatea, inteligenta si gandirea laterala la 25,00 lei scrisă de Ken Russell, tiparită la editura Meteor Press face parte din colecția Teste inteligenta. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste psihometrice. 1000 de modalitati pentru a va evolua personalitatea, creativitatea, inteligenta si gandirea laterala nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.