Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 1992

Nr. pagini: 467 pagini

Categorii: Beletristică și critică, Roman istoric

Descriere

Prefata de Sergiu Celac


King Rat, publicat in 1962, este romanul de debut al lui James Clavell, primul din seria „Saga Asiatica", desi acest nume nu va fi atribuit romanelor sale decat dupa publicarea lui „Shogun". Volumul se distinge prin nota de incontestabila autenticitate, fiind bazat pe experienta personala a autorului. Fiul unui ofiter in Marina Militara Britanica, Clavell s-a inrolat la 16 ani in Artileria Regala Britanica, pentru a continua traditia familiei si a luptat impotriva japonezilor in Malaezia.

Ranit si capturat, a fost dus intr-un lagar de prizonieri din Insula Java Centrala, dupa care a fost mutat la inchisoarea Changi, de langa Singapore. "Changi" prezinta istoria detinutilor britanici intr-o celebra inchisoare din Singapore, condusa de japonezi in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand principalul bastion britanic in Asia era Singapore.

Caderea orasului a insemnat distrugerea armatei Aliatilor si capturarea a peste 15000 de soldati. King Rat este povestea prizonierilor din Changi, cel mai vestit lagar din Asia, o poveste despre lupta pentru supravietuire, despre prietenie si ura, intr-o lume extrem de dura, dezumanizata, in care numai cei mai puternici rezista.


Comandă online Changi la 15,00 lei scrisă de James Clavell Sergiu Celac, tiparită la editura Tribuna Craiova. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Changi nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.