Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: MEDICINA PENTRU TOTI (GHIDURI PENTRU PARINTI)

Anul apariției: 2005

Nr. pagini: 320 pagini

ISBN: 9735715821

Categorii: Medicină - Sănătate, Cresterea copilului

Descriere

ATENTIE :Fotografia are caracter informativ!

Sunteti insarcinata? Felicitari! Acum lasati un specialist sa va ghideze pe tot parcursul acestei perioade emotionante. Dr. Spock. Ghidul viitoarei mame este impartita in capitole care acopera fiecare din cele noua luni ale sarcinii, plus un capitol zece (pentru orice eventualitate) care ofera informatii despre lucrurile la care ar trebui sa va asteptati atunci cand sarcina depaseste termenul limita. Finalul cartii este reprezentat de un capitol care trateaza travaliul si nasterea. Ghidul ofera informatii referitoare la:

  • urmarirea dezvoltarii copilului dumneavoastra in plina crestere;
  • gasirea obstetricianului potrivit;
  • cum sa faceti fata simptomelor si problemelor obisnuite care apar in timpul sarcinii;
  • ce trebuie sa faceti pentru a avea experienta nasterii pe care v-o doriti;
  • cum sa obtineti ingrijire de calitate in fiecare luna. Dr. Marjorie Greenfield este directorul sectiei de obstetrica si ginecologie la “Compania Dr. Spock”. Avand o experienta in obstetrica-ginecologie de peste 15 ani, dr. Greenfield este mentionata in numeroase ghiduri nationale si internationale din colectia “Top Doctors”. Pentru mai mult de 50 de ani, dr. Benjamin Spock a fost cel mai cunoscut medic pediatru din lume. Pornind de la filosofia sa referitoare la ingrijirea sugarilor si a copiilor, o noua generatie de experti de la “Compania Dr. Spock” aduce astazi parintilor cele mai recente informatii referitoare la sarcina si la sanatatea copilului.

  • Comandă online DR. SPOCK. GHIDUL VIITOAREI MAME la 15,00 lei scrisă de GREENFIELD Marjorie, tiparită la editura ALL face parte din colecția MEDICINA PENTRU TOTI (GHIDURI PENTRU PARINTI). cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul DR. SPOCK. GHIDUL VIITOAREI MAME nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.