Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Romanul de dragoste

Anul apariției: 1985

Nr. pagini: 320 pagini

Categorii: Diverse, Literatura engleza, Literatura universala, Beletristică și critică

Descriere

La rascruce de vanturi este un roman uluitor. Esenta lui este incordarea si lupta, o lupta fara preget, care se desfasoara pe o durata de douazeci de ani si priveste patru generatii.

Melodrama romantica - cu care Emily Brontë era, neindoielnic, familiarizata - isi datora imensul succes efectelor create de ambiguitate si de vagul trairilor eroilor. [...] in La rascruce de vanturi, lucrurile se petrec exact in sens invers: cu toate ca intamplarile relatate pot sa socheze, sa para uneori incredibile, sunt prezentate, in majoritatea cazurilor, cu o mare claritate si precizie. [...] Critica literara a numit acest tip de scriitura imaginatie concreta si, ori de cate ori vorbeste despre ea, nu uita sa spuna ca Emily Brontë e intemeietoarea acestei carac­teristici a roma­nului englez modern. J. A. Marshall]. Dupa 1847, se vor intalni tot mai des cazuri in care va fi definitorie forta de a contopi obiectul sau actiunea concreta cu descrierea senzatiei produse de ele, forta de a scrie despre vizibil si tangibil cu intensitatea proprie poeziei: Emily Brontë a ridicat o povestire melodramatica la nivelul unei trairi tragice. Dan Grigorescu


Comandă online La rascruce de vinturi la 12,90 lei scrisă de Emily Bronte Henriette Yvonne Stahl, tiparită la editura Eminescu. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul La rascruce de vinturi nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.