Disponibilitate:  în stoc

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

• Călătorie prin alfabetul comunicării. Inițiere gramaticală și exerciții aplicative

• Descoperirea și explorarea textului. Scurtă inițiere în literatură și exerciții aplicative

• Teste de antrenament: A. Teste de progres B. Teste de literație C. Teste interdisciplinare • Răspunsuri. Bareme de evaluare și de notare

Cartea oferă, într-o manieră sistematică și esențializată, noțiuni gramaticale și literare specificate în programa școlară pentru clasele III-IV, dar se extinde și către conținuturi necesare formării unor competențe prevăzute în programa pentru gimnaziu – marcate cu asterisc –, încât fiecare elev va găsi în ea modele de studiu individual potrivite scopurilor sale. Toate noțiunile sunt explicate, exemplificate și dublate de aplicații, astfel încât este foarte utilă în practica la clasă sau pentru pregătirea individuală.

Cele trei tipuri de teste, însoțite de răspunsuri și, unele, chiar de bareme de notare, își propun să pună elevul în situația participării la diverse evaluări și concursuri.


Comandă online Ateliere de învățare. Limba și literatura română pentru centrele de excelență, concursurile școlare și testările de la finalul clasei a IV-a la 25,00 lei scrisă de BOZDORO Adriana , BURCIU Bianca , CHIRIAC Mariana , CHIRILA Mariana , DOBOS Mihaela , GAVRILA Camelia , GRUMEZA Diana , HIRCA Luminita , RAILEANU Gheorghita , ZAHARIA Cezar, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția CONCURSURI ŞCOLARE. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.