Disponibilitate:  în stoc

Preț:  1.399,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2022

Nr. pagini: 512 pagini

ISBN: 9786065873742

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina umana, Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Medicina, Medicina umana

Descriere

Precomanda cu livrare din data 18 Aprilie 2022

Cel mai prestigios tratat de medicină de anvergură mondială

Dedicat învățării. Dedicat practicii.

Niciun alt manual de medicină nu s-a ridicat la nivelul de expertiză și de rigoare științifică atins de Harrison – Principiile medicinei interne încă de la prima ediție, apărută în 1950. Ediția a 19-a înglobează evoluțiile de ultim moment din toate domeniile medicinei, abordând exhaustiv patogeneza bolilor, diagnosticul diferențial, studiile clinice, abordările imagistice moderne, ghidurile de practică bazate pe dovezi, precum şi cele mai avansate metode de tratament.

Lucrarea de față se remarcă prin:

- Sistematizarea eficace a informațiilor în două volume:

Volumul 1 prezintă în 512 pagini principiile fundamentale, manifestările cardinale ale bolilor și abordarea diagnosticului diferențial.

Volumul 2 cuprinde 2544 de pagini dedicate patogenezei și tratamentului diferitelor afecțiuni.

- Materialele digitale de înaltă calitate:

Un DVD cu 137 de capitole electronice, însumând 900 de pagini, și cu peste 150 de clipuri video în limba engleză vine în completarea celor peste 3000 de pagini de carte.

- Perspectivele inovatoare despre managementul și tratamentul unor afecțiuni des întâlnite:

Pe această listă se regăsesc hepatita, boala coronariană, scleroza multiplă, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, tromboza venoasă profundă și embolia pulmonară, bolile renale acute și cronice, boala inflamatorie intestinală, tulburările lipoproteinelor, dar și infecția cu virusul Ebola, HIV/SIDA și multe altele.

- Imagistica de excepție:

Numeroși algoritmi clinici, exemple de radiografii pentru sute de afecțiuni, imagini clinico-patologice, desene și ilustrații color, tabele și rezumate utile – toate acestea facilitează aplicarea rapidă și eficientă a cunoștințelor în practica medicală.

- Prezentarea extinsă a unor subiecte clinice de actualitate:

Au apărut capitole noi despre sănătatea bărbaților, despre impactul încălzirii globale asupra bolilor infecțioase, despre oboseala cronică și multe altele.


Comandă online Harrison. Principiile medicinei interne. Volumul 1 + 2 (+ DVD) la 1.399,00 lei scrisă de Anthony Fauci , Stephen L. Hauser , ... , ed.: Dennis L. Kasper , Anthony S. Fauci , Dan Longo, tiparită la editura ALL în anul 2022. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.