Disponibilitate:  în stoc

Preț:  76,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2022

Nr. pagini: 496 pagini

ISBN: 9786067820751

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Manuale scolare

Descriere

Gramatica limbii române pentru elevi și profesori. Sinteze și exerciții este o lucrare realizată dintr-o perspectivă integratoare: pe de o parte, sunt tratate nu doar părțile de vorbire și părțile de propoziție (care au ponderea cea mai mare), ci și elemente de vocabular, de fonetică, ortografie și ortoepie și de stilistică, așa cum apar în actuala programă; pe de altă parte, chiar în tratarea problemelor de gramatică, s-a urmărit nu doar relația dintre gramatică și alte compartimente ale limbii, ci și relația dintre aceasta și literatură. Fiecare capitol este urmat de exerciții diversificate, pentru care se oferă rezolvări.

Lucrarea este realizată de profesori, cercetători lingviști și specialiști în domeniul evaluării pentru a răspunde în mod direct și real la nevoile școlii de azi. Aceasta se adresează:

• elevilor de gimnaziu, care vor găsi sinteze teoretice conforme cu programa în vigoare și cu cerințele de la examenele naționale;

• elevilor de liceu, care susțin proba scrisă la Bacalaureat pentru disciplina Limba și literatura română;

• candidaților la diverse facultăți unde se susține probă la limba română etc.;

• profesorilor care au nevoie de acest instrument de lucru nu numai pentru predarea gramaticii în gimnaziu, ci și pentru examenele pe care le susțin (titularizare, definitivat);

• tuturor cititorilor care își doresc să fie la curent cu evoluția limbii române și cu normele actuale.


Comandă online Gramatica limbii române pentru elevi şi profesori : sinteze şi exerciţii la 76,90 lei scrisă de Alina Dinu , Adina Dragomirescu , Delia-Monica Georgescu , Irina-Roxana Georgescu , ... , Adina Dragomirescu (coord.) , Irina Georgescu, tiparită la editura Corint în anul 2022. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.