Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 260 pagini

ISBN: 9786066874434

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Afaceri / Economie / Bani, Marketing / Publicitate / Vanzari

Descriere

Andrei Octavian Paraschivescu s-a nascut la Iasi in 1975. A absolvit Facultatea de chimie din cadrul Universitatii "Al.I.Cuza" din Iasi si Facultatea de contabilitate si informatica de gestiune de la Universitatea "George Bacovia" din Bacau.

A sustinut doua doctorate: in chimie si management. Este conferentiar universitar la Universitatea "George Bacovia" din Bacau.

Este conducator de doctorat la Universitatea Cooperatist Comerciala din Chisinau - domeniul Management.

Este autor/coautor a 16 carti publicate in edituri acreditate CNCSIS si a peste 70 de lucrari stiintifice, dintre care 27 sunt publicate in reviste cotate ISI. Are 12 Brevete de inventii. A participat ca director de proiect sau ca membru in echipa la 20 de proiecte de cercetare-dezvoltare obtinute prin competitie. Recunoasterea meritelor sale in domeniul cercetarii o reprezinta cele 9 Medalii de aur, una de argint si una de bronz obtinute la Saloanele Internationale de Inovatii, Cercetari si noi Tehnologii de la Bruxelles, Geneva, Seoul si Beijing.


Comandă online 100 de întrebări despre sisteme integrate de management la 25,00 lei scrisă de Andrei Octavian Paraschivescu, tiparită la editura Tehnopress în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.