Disponibilitate:  în stoc

Preț:  88,28 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9786063403521

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Niveluri educationale

Descriere

Lucrarea Algoritmi de optimizare in mediul R. Teorie si aplicatii economice este structurata astfel incat sa constituie un bun suport pentru toti cei interesati de abordarile speciale ale tehnicilor de optimizare, in special din sfera economica.

Numeroasele aplicatii prezentate, cu radacini indeosebi in zona metaeuristicii, evidentiaza conceptele teoretice fundamentale continute in lucrare, pentru o mai buna intelegere a modului in care acestea sunt aplicate indeosebi in domeniile de modelare economica, fara a omite si formarea exercitiului practic pe baza cunostintelor deprinse pe parcursul lucrarii, in contextul folosirii mediului de programare R.

Ca urmare, cartea este recomandata deopotriva studentilor ce au in disciplinele de studiu aspecte-cheie sau chiar complementare cu cele cuprinse in lucrarea de fata, dar si doctoranzilor, cercetatorilor si tuturor celor care isi manifesta interesul spre aspectele esentiale ale optimizarii, fie ea dinamica sau statica.


Comandă online Algoritmi de optimizare în mediul R : teorie şi aplicaţii economice la 88,28 lei scrisă de STELIAN STANCU, tiparită la editura ASE în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.