Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 68 pagini

ISBN: 9786069682616

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala

Descriere

Descriere

,,Ce poate fi mai frumos într-o viață de om decât să dăruiești celorlalți o taină care să-i facă nemuritori? Dacă ai norocul să o primești întrupată în cuvinte și litere, ascunde-o bine în suflet, îngrijește-o blând și dă-o mai departe, fiindcă doar așa ea nu va pieri niciodată! Vei intra, astfel, în Frăția Oamenilor Fericiți, acolo unde adulții se joacă, iar copiii îi iau la rost dacă greșesc sau trișează.

Această cărticică, dragii mei, nu este doar o minunată antologie de poezie pentru copii, ivită firesc din dragostea unei mame pentru fetița ei, ci chiar povestea copilăriei noastre, spusă în cuvinte care nu îmbătrânesc niciodată și de care nu ai cum să te plictisești, fiindcă sunt rostite de personaje care trăiesc dincolo de timp: melci și fluturi, albine și pisici, oameni de zăpadă și pitici, broscuțe și nuferi, feți-frumoși și, mai ales, bunici sfătoși care dau cu grație în mintea copiilor. Făcând și eu parte, alături de autoare, din această frăție, acasă sau la școală - unde chiar tu, micule cititor, ești în rolul principal -, pot depune mărturie că povestea te va captiva și te va amuza cum nu-ți imaginezi. Ai încredere în mine!” (Mihaela Doboș)

Mona Coțofan (Onești, 1968) a absolvit cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității „Al.I. Cuza” din Iași, trăiește în orașul care a adoptat-o de mai bine de treizeci de ani și este profesoară la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”. A scris, de-a lungul carierei didactice, cărți de specialitate, dar poezia reprezintă o pasiune veche, în timpul liceului publicând în presa literară a vremii. A considerat întotdeauna lectura drept o formă de călătorie de care s-a bucurat constant, recomandând-o și elevilor săi. Întâmplări cu părinți și copii cuminți reprezintă felul în care se vede lumea cu ochiul copilului, o perspectivă inocentă asupra cunoașterii prin joc.


Comandă online Întâmplări cu părinţi şi copii cuminţi la 30,00 lei scrisă de Mona Cotofan, tiparită la editura Lebăda neagră în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.