Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 304 pagini

ISBN: 9789737288035

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala, Literatura motivationala

Descriere

„Acum este momentul trecerii la actiune. Dupa ce ati citit cartea asta, stabiliti-va un obiectiv, o provocare care sa va sperie putin.”

OLLIE OLLERTON

Cum sa continui cand esti cu moralul la pamant? Cum sa acorzi prioritate recuperarii si sa preiei controlul? Cum sa-ti transformi viata?

Pornind de la experienta sa in Fortele Speciale britanice, Ollie Ollerton isi impartaseste transformarea din punctul cel mai de jos al vietii – o perioada intunecata de relatii sentimentale rupte, abuz de substante si depresie – pana la implinire si concentrare.

Cum sa-ti asumi un angajament si-ti atingi obiectivele? Cum pui capat amanarilor si ezitarilor care-ti alimenteaza indoiala de sine? Cum sa inveti sa fii curajos in toate aspectele vietii tale?

In cartea sa, Ollie povesteste cum si-a schimbat viata si transmite lectiile pe care le-a invatat, de la gasirea scopului si vizualizarea rezultatului, pana la abandonarea obiceiurilor proaste si stabilirea de noi rutine pozitive. Sfaturile sale ii vor ajuta pe cititori sa-si depaseasca propriile obstacole pentru a ajunge la o concentrare si un potential superior.


Comandă online Gata de luptă la 35,00 lei scrisă de Ollie Ollerton, tiparită la editura Meteor Press în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.