Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  46,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 310 pagini

ISBN: 9786068892795

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Drept, Dreptul proprietatii

Descriere

Lucrarea este concepută ca un curs pentru studenții și masteranzii Facultăților de Drept, abordând obiectele dreptului de proprietate intelectuală și protecția lor juridică atât din perspectiva legislației române, a legislației Uniunii Europene, cât și a convențiilor și tratatelor internaționale aplicabile în materie. În acest construct, sunt analizate în detaliu mărcile, indicațiile geografice, brevetele de invenție, desenele sau modelele ca obiecte ale dreptului de proprietate industrială, precum și dreptul de autor, în scopul de a fi un util instrument de lucru pentru studenți, masteranzi, dar și practicieni interesați întru descifrarea și înțelegerea dreptului proprietății intelectuale.

Cursul împletește creativ aspecte juridice cu sugestive trimiteri jurisprudențiale, dar și beletristice, într-un concept inedit de abordare pe canavaua unei cercetări interdisciplinare a unei materii atât de prezente în actualitatea zilelor noastre. „Cărțile își au destinul lor” spunea Terentianus Maurus, iar dumneavoastră, în calitate de cititori, sunteți invitați să contribuiți activ la desăvârșirea lecturii acestei cărți prin ceea ce vă poate învăța despre călătoria creativității pe tărâmul protecției juridice. Un curs despre proprietate intelectuală, ce se dorește a fi o conversație cu studenții și masteranzii facultăților de drept.


Comandă online Dreptul proprietăţii intelectuale : protecţie juridică la 46,00 lei scrisă de Dominte Nicoleta Rodica , Nicoleta Rodica Dominte, tiparită la editura Solomon în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.