Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  44,90 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 208 pagini

ISBN: 9786068892870

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Niveluri educationale

Descriere

Așa-i că faci tot felul de notițe pe marginea codurilor atunci când înveți?

Pentru că și noi am avut experiența aceasta atât în facultate, cât și atunci când am învățat pentru admiterile în profesie, ne-am gândit cum ar fi să existe niște coduri care să aibă aceste notițe gata făcute? Și nu de noi, ci de niște specialiști în fiecare materie! Aceasta a fost ideea cu care am început această colecție.

Este bine cunoscut că una dintre metodele pentru stimularea înțelegerii și a păstrării cunoștințelor este de a face adnotări la materialul de învățare în timp ce citiți. Adăugați note, marcați idei și comentarii, scrieți întrebări și creați conexiuni pe măsură ce citiți. Utilizarea acestei tehnici vă va ajuta să înțelegeți noțiunile complicate, dar vă va organiza și notele pentru a le revizui ulterior.

Prezenta lucrare conține:

  • analiza articolelor din Codul penal. Partea specială cuprinse în programa de studiu a facultăților, precum și în tematicile pentru examenele de admitere în magistratură și avocatură;
  • evidențierea elementelor comune ale tuturor infracțiunilor analizate;
  • informațiile esențiale pentru înțelegerea fiecărei infracțiuni, concepute astfel încât să contribuie la sedimentarea rapidă a cunoștințelor;
  • semnalarea diferențelor dintre infracțiunile analizate;
  • scheme care să vă ajute la vizualizarea mecanismelor unor infracțiuni;
  • jurisprudență – CCR, RIL, HP;
  • secvențe de practică judiciară relevante și complementare explicațiilor teoretice.


Comandă online Codul penal - partea specială : pentru uzul studenţilor şi al candidaţilor la examenele de admitere în profesie la 44,90 lei scrisă de Mihail Udroiu , George Zlati , Victor Constantinescu, tiparită la editura Solomon în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.