Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  48,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 484 pagini

ISBN: 9786060810353

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Roman strain

Descriere

Seducătorul oferă o perspectivă tulburătoare asupra celor mai periculoși bărbați din societate, în legătură cu care fiecare femeie este avizată și pe care multe îl întâlnesc: prădătorul psihopat. Am văzut acești bărbați prezentați la știri pentru crimele lor abominabile. Dar puțini se așteaptă să fie seducătorii șarmanți, voioși, romantici pe care îi întâlnim în poveștile de dragoste. Când eroina romanului, Ana, îl întâlnește pe Michael, ea urmează să treacă prin aventura vieții ei. În captivantul ei roman, Seducătorul, Claudia Moscovici portretizează cu talent și acuratețe psihologică puterea fascinantă a acestor fermecători, dar și periculoși, Don Juani.

D.R. Popa

Adevărat thriller psihologic, acest roman ne amintește de opere clasice precum Anna Karenina și Madame Bovary, dar dintr-o perspectivă contemporană. Noul tip de seducător este un psihopat, un prădător periculos lipsit de emoții autentice. Cu toate acestea, suntem fascinați fiindcă prinde în capcana lui două femei; una dintre ele extrem de dependentă, cealaltă sedusă, dar autonomă.

Edward K. Kaplan,

Profesor în Științe Umaniste și Președinte al Programului de Studii Religioase, Brandeis University


Comandă online Seducătorul : roman la 48,00 lei scrisă de Claudia Moscovici , Moscovici Claudia , Liliana Bogatu, tiparită la editura Vremea în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.