Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 248 pagini

ISBN: 9786060871248

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Religie / Spiritualitate, Crestinism

Descriere

Sanctuarul este cea mai frumoasă lecție despre mântuire, dar uneori și una extrem de greu de înțeles în toate amănuntele ei.

În această carte, profesorul Traian Aldea îl ajută pe cititor nu doar „să pătrundă adânc în ființa umană, explorându-i toate aspectele”, ci demonstrează adevărul enunțat de psalmist: „Calea Ta, o, Dumnezeule, este în sanctuar” (Psalmii 77:13 – KJV), faptul că principiile divine și planul de mântuire pot fi înțelese cel mai bine în locul unde El le-a expus și unde I se aduce închinare.

Florian Ristea, Departamentul Școala de Sabat/Lucrarea Personală, Diviziunea Inter-Europeană

Dacă citești această carte, și sper să o citești, vei înțelege de ce și cum a fost construit planul de mântuire, marea lui complexitate, cu atenție la fiecare detaliu. Ține și Biblia aproape și verifică tot ce nu știai, tot ce te intrigă! Așa capeți convingeri și descoperi, la sfârșitul cărții, că mai ai multe de corectat, dar pentru asta ai un Prieten, un Învățător, un Salvator în care te poți încrede necondiționat.

Angelica Paicu, realizator de emisiuni Radio Vocea Speranței

Pastorul Traian Aldea dorește să poarte cititorii în acest loc atât de frumos și de sfânt, un loc în care prezența lui Dumnezeu se întâlnește cu omul și unde Dumnezeu este și Preot, și Jertfă. În sanctuar, dragostea se îmbracă în sfințenie, iar omul, în reverență, se pleacă în fața marelui Eu Sunt. Moare Jertfa, dar moare și omul, ca să nu mai trăiască el, ci Hristos (Galateni 2:20). Ce taină! Ce făgăduință!

Adrian Neagu, director editorial Editura Viață și Sănătate

Pastorul Traian Aldea deține un doctorat în istorie, obținut la Facul­tatea de Istorie din cadrul Universității din București și are o bogată experiență de arheolog. Cartea Sanctuarul, calea mântuirii aparține colecției „Lumea Bibliei”. Din colecție, au fost tipărite Lumina Torei și Comoara Evangheliei și sunt în curs de editare Lumina profeției I – cartea lui Daniel și Lumina profeției II – cartea Apocalipsei.


Comandă online Sanctuarul, calea mântuirii la 25,00 lei scrisă de Traian Aldea, tiparită la editura Viata si Sanatate în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.